Skönsbergs Herr & Damfrisering

Vi finns på Medborgarg. 43 Sundsvall.

Snygg och proffsig klippning i Sundsvall

När du vill ha en klippning i Sundsvall med kvalitet och fantasi ska du vända dig till oss på Skönsbergs Herr & Damfrisering

Vi är ett team av entusiastiska servicemänniskor som brinner för att leverera högkvalitativa slutresultat och skapa en välkomnande atmosfär i salongen.

Med en kombination av stor erfarenhet och ungdomlig innovationslusta lyckas vi skapa en salong med kompetens, kvalitet och fantasi. Oavsett om du vill behålla en klassisk frisyr eller känner dig sugen på att pröva på något nytt kan vi alltid hjälpa dig.

Förutom våra tjänster kan vi också erbjuda ett stort utbud av märkesprodukter för hårvård eller styling. Vi ger gärna rekommendationer för vilka produkter som passar bäst för dig och din hårtyp. Dessutom kan vi bidra med expertråd för hur du sköter ditt hår bäst mellan klippningarna. Kontakta oss gärna för att få reda på mer eller för att boka tid för en klippning.

Varmt Välkommen 

Petra Nyhman, Ägare

Personal

Mina frisörer levererar alltid, med en kombination av lång erfarenhet och ungdomlig innovation, slutresultat av högsta kvalitet. Vi tar med oss vår erfarenhet i varje ny klippning. Hos oss står kunden alltid i centrum, precis som det ska vara.

Salongen

Frisörsalongen har en varm, öppen och välkomnande atmosfär. Hos oss handlar klippningen om en helhetsupplevelse. Vi vill att du återvänder till vardagen som en ny, utvilad och supersnygg människa!

Kvalitet

Kvalitet är ett nyckelord som genomsyrar hela vår verksamhet. Det är oerhört viktigt för oss att ge dig som kund det du vill ha. Vi bidrar gärna med expertråd och tips, men i slutändan är det du som kund som ska få ett bra slutresultat.

Petra Nyhman